Partners


catnip_games

Catnip Games

Martijn Plass (hoofdprogrammeur) en Govert Combée (hoofdartiest) zijn in 2007 met Catnip Games begonnen. Dit met het idee dat je alleen als je echt onafhankelijk blijft je de games kunt maken waar je van droomt.

 

 

ceeceeceecee

ceecee is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor creatieven in media, technologie, ICT, design en architectuur. Dé plek om succesvolle innovaties te co-creëren en wereldbestormende ideeën te ontwikkelen.

 

TOTF-logo-2016-zwart

Cultzine TOTF

Hét online cult(film)magazine met meer dan 1000 recensies, diverse artikelen en veel meer.

 

stadvanenschede

Enschede, stad van nu

Een stad met een universiteit, hoge school, conservatorium, pop academie, internationale school en een kunstacademie. Het epicentrum van muziek, kunst en cultuur in het oosten van Nederland.

 

14495336_1084967988225336_2104000060165715977_n

Game Rooms

We leveren game rooms, dat is alles.

 

 

 

gameshop-twente

Gameshop Twente

Hier kun je altijd terecht met vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd’s en ons stokpaardje: inruilen van oude games.

 

Basis CMYK

Kringloopwinkel Het Goed Enschede

Een inspirerend kringloopwarenhuis met een dagelijks wisselend aanbod. Hier vind je unieke spullen voor een klein prijsje.

 

 

 

planetlogo redux ok Planet Art

PLANETART is en kunstcollectief die (publieke) projecten, evenementen en festivals organiseert met als kern kunst, technologie, massamedia en pop cultuur.

 

 

 

 

schofSchof 

Schof biedt op maat gemaakt kwalitatief werk aan op het gebied van tekst, video, websites, marketing, promotie en meer. Vol passie en eigenwijze creativiteit!!

 

 

 

tetem-logo

Tetem

Tetem organiseert spraakmakende tentoonstellingen, projecten en events die een link hebben met actuele thema’s in de samenleving.

 

 

tkkrlablogo_trans

TkkrLab

TkkrLab (uit te spreken als Tukker-Lab) is een stichting waar geeks bij elkaar komen om leuke dingen te doen. De meeste leden hebben overdag een (drukke) baan en komen bij TkkrLab voor hun ontspanning.